Drage koleginice i kolege,
Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo o dva nova SUMC-ova projekta, bazirana na čistom entuzijazmu i želji za učenjem i razmenom znanja: “Prvaci” i “SUMCumni klub” (SUMC-ovi Umovi).


Projekat “Prvaci” predstavlja besplatne konsultacije iz anatomije, namenjene prvacima u nameri da im se olakša savladavanje najznačajnijeg i najtežeg predmeta prve godine studija i to u neposrednoj atmosferi entuzijastičnih studenata-demonstratora anatomije.


Projekat je namenjen studentima prve godine Medicinskog fakulteta srpske i engleske nastave.
Projekat “SUMCumni klub” (SUMC-ovi Umovi) predstavlja sekcije učenja, za početak predmeta: interna medicina i hirurgija; po oblastima i tematskim jedinicama kroz zajedničko rešavanje kliničkih slučajeva, slušanje srčanih šumova, kao i disajnih šumova, tumačenja ekg-a i sl. i to sve studenti-studentima iz savladanih oblasti, uz uključivanje stručnih saradnika sa našeg fakulteta kao i iz inostranstva.


Za projekte ćete moći da se prijavite od sledeće nedelje u terminima: od ponedeljka do četvrtka od 10 do 13č, petkom od 12:30-14č u SUMC-u, kancelarija u suterenu dekanata, prva sa desne strane, pored skriptarnice.
Da učimo i da se družimo.


Vaš SUMC

Categories: SUMC

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *